17 C
Kotor

Slušaj online radio

Dino Merlin u Porto Montenegru predstavio spot i pjesmu ,,Mi”

Dino Merlin – Porto Montenegro

„Mi“ naziv je muzičkog spota Dina Merlina koji je u četvrtak predstavljen na press konfernciji u marini Porto Montenegro u u Tivtu, čime je najavljeno partnerstvo ova dva brenda.

“Mi” je prvi muzički video projekt koji je ikada snimljen u marini i nautičkom naselju Porto Montenega i One&Only resortu – Portonovi (Kumbor), koji se otvara u proljeće 2021. godine.

David Margason izvršni direktor Adriatic Marinas na press konferenciji izrazio je zadovoljstvo što kompanija osim razvoja marine razvija zajednicu posebnih ljudi.

David Mrgason – Porto Montenegro

„Ovo je zemlja i region koji radi na razvoju turizma i pokušava da privuče ljude koji će doći iz cijeloga svijeta da je posjete. Ja već tri i po godine živim u Tivtu u Porto Montenegru i mogu vam reći da je ovo mala zemlja koja ima veliko srce. Mi konstantno tražimo posebne ljude i partnere, koji će zajedno sa nama  krenuti ovim putem i zajedno sa nama prenijeti poruku koju mi želimo da prenesemo. Večeras ćemo objaviti jedno takvo partnerstvo sa jednim veoma posebnim čovjekom kojeg vi znate cijeli vaš život, a ja sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam proteklih nedjelja, i da najavim  jedno posebno partnerstvo sa njim“- kazao je Margason.

Dino Merlin poručio je da se uvjek u životu trudio da i u životu budem u društvu samo dobrih ljudi.

„Večeras smo ovdje da promovišemo nove vrijednosti, i podijelimo ih sa cijelim svijetom. Kada govorimo o Porto Montenegru onda govorim o nama. Sada, nakon šest godina dugog i napornog rada, vrijeme je za moju novu pjesmu i spot u kome su predjeli upravo iz Porta Montenegra, i jedinog rizorta, prvog One&Only u Evropi.

Nemam još puno ovakvih promocija u životu, s obzirom da to radim na svakih šest godina. Ovo je poseban momenat za mene i želim da ga provedemo ovako pobjedničk na način da ćemo se sjećati i biti sa onima koji nisu tu sa kojima smo u mislima. Večeras želim da iz ove male zemlje velikog srca pošaljem poruku svijetu: “Ne odustajmo, borimo se“ – kazao je Dino Merlin.

Izvor:Boka News

Najčitanije