16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Dječiji likovni radovi će biti motivi za brendiranje novih vozila Komunalnog Kotor

Čuvajmo našu planetu

Poziv na likovni konkurs “Čuvajmo našu planetu“



“Komunalno Kotor“ poziva djecu predškolskog uzrasta i osnovce od prvog do petog razreda iz opštine Kotor, da učestvuju na likovnom konkursu “Čuvajmo našu planetu“.

Četiri najbolja rada će biti motivi za brendiranje novih vozila Komunalno Kotor, a njihove autore ćemo nagraditi, kako bismo podržali dječiju maštu i kreativnost.

Tehnika za likovne radove je slobodna, na formatu A3 (blok broj 5), a prilikom izrade ne upotrebljavati prirodni materijal kao što su pijesak, kamenčiće, šljokice, pirinač, plastelin i slično.

Zainteresovani za učešće na konkursu, radove mogu poslati do srijede 20. decembra 2023. godine na adresu DOO „Komunalno Kotor“, zgrada Obnove Škaljari 85330 Kotor ili ih predati na arhivi Društva svakog radnog dana od 07.00 do 14.30 časova, sa naznakom za likovni konkurs „Čuvajmo našu planetu“.

Svaki rad koji bude poslat, kako bi ispunjavao uslove, potrebno je da sadrži sljedeće podatke: ime, prezime i uzrast autora rada, naziv vrtića ili škole i kontak broj roditelja / staratelja.

Napominjemo da se likovni radovi prispjeli na konkursu ne vraćaju.
Likovni radovi, pristigli do predviđenog datuma, koji ispunjavaju uslove konkursa (tehnika, format i potpuni podaci), biće objavljeni na facebook stranici DOO Komunalno Kotor, preko koje će biti omogućeno glasanje.

Najčitanije