16.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Doček Nove 2019. godine na trgovima – Kotor, Tivat, Heceg Novi, Budva

Kotor 2019.

Kotor u Novu godinu ulazi u Rockerskom stil

Nakon dječjeg dočeka 30.12. na kojem nastupaju kotorski izvođači i njihovi gosti, na sam doček 31. Rock spektakl na kotorskom Trgu od oružja otvorit će Bombaj štampa, nakon čega će Darko Rundek s okupljenima ispratiti staru.

Prve sate Nove godine u Kotoru će pjevati Damir Urban, nakon čega će najraspoloženije do jutarnjih sati u dobrom raspoloženju držati bend M.O.R.T.

Prvi januar nema odmora, nastavlja se svirka uz bendove Four Blues Driver, Galija, Psihomodo pop i Autogeni trening.

U Tivtu Željko Joksimović i Lepa Brena

Tivat 2019.

29. 12. Ženski tamburaški orkestar “La Banda”

30.12. Klasično popodne uz grupu “The Gents”, a tijekom večeri okupljene će zagrijati „Disco inferno“ magic night

31.12. Za ispraćaj stare i doček Nove godine, rezerviran je za tribute band „Abba“, kao uvertira glavnom izvođaču i velikoj regionalnoj pjevačkoj zvijezdi Željku Joksimoviću.

1.01. 2019. godine rezerviran je za Bojana Delića, koji će najaviti Lepu Brenu, pjevačicu o čijoj karijeri i zvjezdanom statusu na ovim prostorima ni ne treba ništa pisati.

2.01. Ana Kokić i grupa Toć

Herceg Novi –  Riblja čorba, Jelena Rozga, Sergej Ćetković

HN 2019.

Novljane i njihove goste u Novu 2019. uvešće hitovi beogradske rok grupe “Riblja čorba” i njihovog frontmena Bore Đorđevića. Oni će na bini u Igalu nastupiti 31.decembra od 23 sata a kao predgrupa nastupa “Light under the black mountain”, od 21 sat.

Istog dana, od 12 sati na istom mjestu, organizuje se “Dječja Nova godina” gdje će najmlađi imati priliku da vide predstavu “Začarani Deda mraz“.

  1. decembra, za dobru atmosferu pobrinuće se splitska pop pjevačica Jelena Rozga i pobjednik Pinkovih zvezdica Ljuba Stanković

1.januar, rezervisan je za nastup najveće domaće muzičke zvijezde, Sergeja Ćetkovića, u čiji nastup će nas uvesti bend “Toć”.

Na Škveru će se 31.decembara i 1. januara uz zvuke elektronske muzike, odnosno nastupe popularnih didžejeva, organizovati dnevne žurke kao i doček Nove godine.

U Budvi Marija Šerifović, Halid Bešlić, Dino Merlin

Budva doček 2019.

Budva ove godine organizuje jubilarni 20. doček  na trgu ispred Starog Grada.

29.12. nastupaju Etno grupa Zora, te regionalne zvijezde Halid Bešlić i Marija Šerifović

30.12. je večer na svoje će doći partijaneri, nastupaju Lokalni DJ-i, te Burak Yeter (Turska) i Darren Emerson (Velika Britanija)

31.12. Ispraćaj stare započinje uz Jack Lupino and Leftovers, Aerodrom, u prve minute Nove Godine okupljene će uvesti Dino Merlin.

  1. januara već od 14 sati počinje popodnevni koncert klasične muzike Revijskog orkestra uz Saru Vujošević, Emilija Minića, Marijanu Šovran, Lanu Asiju Dabović, te se nastavlja kroz večer kada nastupaju Akademija, Partibrejkersi za kraj Van Gogh.

Najčitanije