15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Doček Nove godine uz brojne regionalne muzičke zvijezde, Kotor, Tivat, Budva

Kotor – foto Boka News

U Crnoj Gori će se tradicionalno u većini gradova Nova godina dočekati na gradskim trgovima, uz neke od najvećih muzičkih zvijezda sa prostora bivše Jugoslavije.

Kao i obično, najbogatiji program je na crnogorskom primorju. Između ostalog, na trgovima će se slaviti u Kotoru, Budvi, Baru i Tivtu.

Zdravko Čolić u Kotoru, Džiboni u Budvi, Indira ex Colonia u Tivtu

Građane Kotora obradovaće legenda jugoslovenske zabavne muzike Zdravko Čolić, a za doček će sa pratećim bendom 31. decembra nastupiti na glavnom trgu u Kotoru. Kao predgrupa, nastupiće i bokeški sastav “Toć”.

Tivat je takođe pripremio proslavu Nove godine na trgu. Program će početi Dječijom Novom godinom u 11 časova. U večernjim satima nastupiće i bend Perpetuum Mobile. A u 2023. godinu građane će uvesti Indira ex Colonia. Repriza Nove godine započeće nastupom Verice Čuljković i DJ-a Danila Radusinovića. U večernjim satima biće nastup tamburaškog sastava “La Banda”, a potom i nastup Željka Bebeka.

Nova godina baner Tivat 2023.

U Budvi će za doček Nove godine atmosferu zagrijati umjetnica Ana Đurić Konstrakta, a potom bend “Dubioza kolektiv”. U 2023. godinu će građane uvesti Zlatan Stipčić Džiboni. Repriza Nove godine u Budvi je takođe pripremljena, za 1. januar, kada će nastupiti Sara Jo, Senidah, a zvijezda večeri biće i najpopularnija muzička zvijezda oko koje su pregovarale mnoge opštine u Crnoj Gori, Dino Merlin.

Najčitanije