25.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Donacija Porto Montenegra Osnovnoj školi “Branko Brinić”

Donacija OŠ Branko Brinić

U nastavku aktivnosti na podršci obrazovnim institucijama i organizacijama koje rade na promociji dječjih aktivnosti i prava u Tivtu, kompanija “Adriatic Marinas – Porto Montenegro” iz Tivta donirala je 5.000 eura Osnovnoj školi “Branko Brinić” u Radovićima.

“Ova donacija je nastavak dobre saradnje izmedju kompanije “Adriatic Marinas” i naše osnovne škole, a novac će biti usmjeren ka nabavci novih sredstava za nesmetano obavljanje nastave i novog namještaja. Prvenstveno je namijenjena dobrobitima djece i svakako ce uticati na unapredjenje kvaliteta rada u našoj školi i ovim putem želim da u svoje ime, u ime kolektiva i učenika Škole izrazim duboku zahvalnost kompaniji koja nesebično želi da pomogne našoj djeci u okviru obrazovanja. Raduje me što smo na sastanku sa predstavnicima Porto Montenegra dogovorili i okvirnu saradju u 2022, kako bismo iz godine u godinu popravljali uslove učenja u našoj školi.” -kazala je VD direktorka OŠ “Branko Brinić”, Vesna Brinić.

“Drago nam je da je direktorka Brinić ponovo inicirala saradnju škole u Radovićima i Porto Montenegra, te da smo već precizirali i šta će biti naši zajednički projekti sljedeće godine. Radujemo se ovoj saradnji, jer su nam, kao društveno odgvornoj kompaniji, djeca i njihova edukacija, odnosno uslovu u kojima uče, svakako prioritet.”- kazao je Danilo Kalezić, PR menadžer Porto Montenegra.

Izvor:S.L.

Najčitanije