16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Donatorski bazar hrane zaposlenih hotela Regent

Regentov donatorski bazar hrane

Donatorski bazar hrane zaposlenih hotela Regent održaće se 13. septrembra od 16:30 – 19 sati u bašti kod ulaza hotela Regent. Hranu će pripremiti zaposleni hotela Regent te porcije prodavati po cijeni od 5 i 10 eura.

Sav prikupljeni novac biće doniran Jedriličarskom klubu „Delfin“ iz Tivta za kupovinu jedrilice tipa „Laser“.

„Želimo dodati vjetar u jedra ovog sjajnog lokalnog kluba koji već njedri šampione. Zaposleni Regenta koji dolaze iz Crne Gore i još 18 zemalja svijeta u koje ubrajamo neke daleke poput Indije, Indonezije, Kirgistana, Tajlanda i Pakistana pripremaće omiljena jela svojih nacionalnih kuhinja. Tokom bazara, imaće priliku bolje upoznati stanovnike Boke Kotorske i njihov način života. Pozivamo sve da nam se pridruže u zabavnom druženju koji će u sinergiji generisati makar učešće za kupovinu jedrilice čime ćemo dati doprinos jedriličarskim ambasadorima Crne Gore.“ Izjavila je ovom prilikom Elena Ljiljanić, Senior PR & marketing menadžer hotela Regent.

Laser – regata

Inicijativa je jedna od aktivnosti koje hotel Regent planira u okviru „Mjeseca dobrih djela“ koji peti put za redom realizuje sa kolegama iz skoro 6, 000 hotela IHG hotelijerskog lanca kojem pripada. Prošlogodišnji projekat „Mjesec dobrih djela“ hotelu Regent donio je nagradu kao najbolji u okviru IHG lanca.

Hotel Regent trenutno zapošljava 270 ljudi od kojih većina iz Crne Gore dok 68 zaposlenih dolazi iz 18 država svijeta a Tivat i hotel Regent su birali za svoj novi dom.

Najčitanije