22.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Donatorsko veče za jedriličare Crne Gore

Donatorsko veče

Donatorsko veče, prikupljanje sredstava za nabavku kombija za jedriličarsku reprezentaciju Crne Gore, kako bi se osigurao transport jedriličara i opreme širom Evrope, biće održano vog vikenda, u subotu 30. septembra u restoranu ‘ONE’ u Porto Montenegru.

Inicijator ove donatorske akcije je Richard Gadbois, filantrop koji prepoznaje potrebe zajednice i aktivno ulaže u njen rast. Osnivač  je programa ‘The Montenegro Olympic Sailing Development’, koji podržava razvoj jedrenja u Crnoj Gori pod okriljem Crnogorskog jedriličarskog saveza.

Glavni gosti večeri su proslavljeni košarkaš, gospodin Vlade Divac, koji će govoriti o uticaju sporta na mlade, i Milivoj Dukić, jedriličar i trostruki učesnik Olimpijskih igara. Osim toga, restoran “ONE” i DJ Luka Tarle pobrinuli su se za dobru atmosferu tokom večeri.

Gospodin Gadbois, koji je cijenjeni sugardjanin Tivta nekoliko godina, je kroz svoju Gillespie Foundation već velikodušno donirao 300.000 dolara za razvoj različitih vitalnih aspekata zajednice, uključujući podršku mladima, razvoj umjetnosti, kulture i jedrenja u Boki. Ove donacije predstavljaju izuzetan doprinos zajednici i služe kao svijetli primjer društvene odgovornosti pojedinca.

Njegova filantropska inicijativa kroz Gillespie Foundation ima za cilj unapređenje kvaliteta života i podršku različitim sektorima društva. Donacije poput ovih igraju ključnu ulogu u podršci i razvoju različitih zajednica i inicijativa koje doprinose boljem životu ljudi.

Svi zainteresovani građani i kompanije  informacije o mogućnosti da podrže ovu akciju mogu dobiti putem e-mail adrese cgjs@t-com.me Podrška ovom događaju znači mnogo, jer će doprinijeti unapređenju uslova za mlade koji se bave sportskim, olimpijskim jedrenjem u Crnoj Gori.

Najčitanije