20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Kotor: Javna pitanja za Mladena Donkovića

Kotor – Gradski sat – foto Boka News

Izjava kotorskog odbornika DPS, Mladena Donkovića je pokušaj da se abolira, nakon nepromišljenog postupka kojim je narušio svoj integritet. Ne želimo da ulazimo u polemiku sa Donkovićem, već ovim putem hoćemo da mu postavimo nekoliko pitanja, saopšteno je iz OO DPS-a Kotor:

  • Kada kažete da ste „zbog razvoja našeg grada, boljeg standarda i života u njemu“, prebjegli, ineteresuje nas kada ste došli do zaključka da se to postiže davanjem legitimiteta Vladimiru Jokiću, najgorem predsjedniku koga je Kotor imao? Nijesmo od Vas nikad čuli slične stavove.
  • Kada ste pristali da budete odbornik na listi DPS, da li ste to uradili jer ste bili zadovoljni ili nezadovoljni prethodnim radom Vladimira Jokića? Ako ste bili nezadovoljni, šta je to Jokić uradio u međuvremenu čime Vas je fascinirao i ubijedio da je on prava osoba da vodi ovaj grad?
  • I na kraju, jedno lično pitanje: Kao neko ko je toliko godina u našoj partiji, zašto nijeste smogli snage da partijske prijatelje i ostale odbornike iz kluba pogledate u oči, pojavivši se na Klubu odbornika, i kažete im svoje namjere lično, a ne na ovakav način?
DPS Kotor

Pozivamo Vas da vratite mandat Skupštini i pokažete društvenu i političku odgovornost, kao što ste bez dileme odgovorni i pouzdani ljekar, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Kotor.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije