15 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Tivat: Da počinemo! Zaokružimo 4

DPS-Tivat

Gospodine Komnenoviću, kad vrtite istu ploču, biva dosadno. Vi nam i vaša miks kvazigrađansko-centralistička koalicija mnogo toga ispričaste posljednjih dana, u jednoj kampanji koja je odisala primitivnim, uvredljivim obraćanjima prema političkim neistomišljenicima, u prvom redu, naravno, vašoj bolnoj tački DPS-u, uz cirkusantske performanse i neki samo vama svojstveni folklor koji bi da širite Tivtom, saopšteno je danas iz DPS-a Tivat.

Neka nadležni dođu, gospodine Komnenoviću, da ne bi dolazili dva puta, jer zbog navoda iz 2020. koje nam spočitavate će gubiti vrijeme, a za ovo iz 2022. trebaće im puno vremena kako bi obuhvatili sve vaše radnje i aktivnosti i zloupotrebu institucija koju pokušavate da vješto prikrivate.

Zar mislite da su građanke i građani Tivta slijepi pored očiju, ne zloupotrebljavajte širinu, blagost i dobronamjernost ovdašnjih stanovnika.

Da vas podsjetimo, jer očito smatrate isto normalnim: Šta radi svakodnevno, u vašem društvu, u kampanji koalicije koju predvodite (NP-DCG-ES-DSS) načelnik policije u Tivtu?

Šta rade, uz vašu podršku, pojedini direktori preduzeća i ustanova, vaši najbliži saradnici, kome prijete i na koga vrše pritisak?

Iz čijeg kabineta i sa koje adrese su posljednjih dana slati pozivi da glasaju koaliciju koju predvodite, i iz koje fotelje ste snimali spotove za kampanju koalicije NP-DCG-ES-DSS, nije li iz fotelje predsjednika svih građana Tivta, koju ste, nažalost, uzurpirali za samo jedan dio, vama naklonjenih građana.

U finišu smo izborne kampanje i vrijeme je, gospodine Komnenoviću, da oslobodimo Tivćanke i Tivćane vašeg pečaćenja po gradu, vrijeme je da se odmore od vaših teških riječi i kvalifikacija, od optuživanja i od vaših suđenja, od vrijeđanja i manipulacija.

Da počinemo!  Zaokružimo 4.

Opštinski odbor DPS Tivat    

Za Tivat svih nas

Najčitanije