22 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Tivat: Gdje je zapelo, gospodo iz trenutne vlasti?

Tivat

Opštinski odbor DPS-a Tivat pita aktuelnu vlast u Tivtu gdje je zapelo sa predizbornim obećanjima koja su ostala samo u najavi:

Da vas podsjetimo: obećavali ste građanima, projektovali, gradili, investirali u nove objekte i programe, a suštinski pokazali ste da je to priča iz nekog virtuelnog svijeta sa apstraktnim činiocima, koja je nerealna. U toj vašoj uzvišenoj misiji koju ste produhovljeno obećavali građanima, stiče se utisak da ste ostali negdje zaglavljeni. Bilo bi to zanimljivo za posmatranje da posljedice nijesu egzaktne i, nažalost, realne.

Strpljivo smo čekali vaš, najavljivani “stampedo“, kako bi kao najjača opoziciona partija pokazali svoj opozicioni kapacitet i polemisali o rezultatima vašeg činjenja, tj. nečinjenja, jer to i jeste naš posao. Sa žaljenjem konstatujemo da nijeste djelovali inspirativno te da ste nam malo ostavili od konkretno učinjenog kao materijal za politički obračun.

Investicije ne teku po planu, o dinamici da ne govorimo, a na tome ste, itekako gradili vaš izborni program i obećavali. Saobraćajnica MR2, Lungo mare Belani, Lungo mare Krašići, servisna zona Gradiošnica, kanalizaciona mreža – nastavak radova, saobraćajnice, rekonstrukcije i početak izgradnje javnih objekata,… pa do završetka famoznog sportskog terena u Donjoj Lastvi u formi postavljanja zaštitne ograde.

Gdje je zapelo, gospodo iz trenutne vlasti. Jeste li se to umorili od međusobnih rasprava i nadgornjavanja pa vam ponestalo snage?

Uostalom, od koalicione građanske liste „Narod pobjeđuje“, građani su mogli da vide ovih dana šta je ostalo a šta izašlo.

DPS-Tivat

Htjeli ste vlast, obećali ste građanima Tivta mnogo bolje funkcionisanje i efikasniju realizaciju i poručili im da tako „glasaju za sebe“.

Ipak, građani će odlučiti na prijevremenim lokalnim izborima, 23. oktobra: da li su za nastavak revanšističkog pohoda kojeg ste sproveli, da li su za nepotizam, retoriku podjela i isključivosti, retrogradne ideje, nestručnost i nekompetentnost ili će ovoga puta njihov odgovor biti Tivat, moderan, građanski.

Zato drage sugrađanke i sugrađani, iako ste opravdano prezasićeni dnevnopolitičkim turbulencijama, razmislite, kako i gdje vidite sebe i u kakvom Tivtu.

Poručujemo vam da je DPS Tivat stub stabilnog, progresivnog razvoja naše opštine, kaže se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a Tivat.

Najčitanije