19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Drama u autobusu HN-BG: Mladići u Bijelom Polju upali u autobus sa palicama…

Drama u autobusu

U autobusu koji saobraća od Herceg Novog do Beograda, oko 2 sata poslije ponoći došlo je do incidenta kada su vozilo “uletjela” trojica mladića sa palicama i psom i zaprijetili putnicima i vozačima, saznaje “Blic”.

Do incidenta je navodno došlo zbog jedne putnice koja je insistirala da sjedi sama na dva mjesta, iako je vozilo bilo puno i za to nije bilo uslova.

“Jedna žena je zahtijevala da sjedi sama. Prvo ju je vozač prebacio pored jednog mladića, a onda se bunila da je on maltretira. Onda je prešla pored druge žene, ali je i dalje tražila da kupi još jednu kartu kako bi dobila slobodno mjesto pored sebe. Vozač joj je rekao da to ne može, jer jednostavno nema mjesta u autobusu”, ispričala je za “Blic” Beograđanka koja je bila u ovom autobusu, ali je zbog straha insistirala da ostane anonimna.

Kako kaže, nakon toga, putnica je nastavila da pravi probleme.

“Uporno je pričala da ona nije bilo ko u Crnoj Gori, da je inspektorka, pa je vadila neku značku, a onda je počela da telefonira i nekome priča da je maltretiraju u autobusu”, priča Beograđanka.

Ubrzo nakon toga, oko 2 sata ujutru, kada je autobus bio u Bijelom Polju, vozilo je prestigao crni automobil i zaustavio se ispred.

“Vozač je zaustavio autobus, a u vozilo su upala tri momka. Vikali su, šetali se po autobusu, a onda su dvojica stala ispred autobusa i vrata sa psom koji je bijesno lajao, a treći je ostao u autobusu, mahao palicom i vikao: ‘Šta je sad? Što sad ćutite? Da čujem ko je maltretira?’” – priča vidno uznemirena putnica.

Ona kaže da su putnici, kao i vozač, bili preplašeni i da su ćutali i samo čekali da se drama završi.

Kako dodaje, skoro pola sata su se mladići šetali po autobusu i bili izuzetno neprijatni.

“Bilo je strašno. Zamislite kako izgleda kada neko u pola noći presretne autobus i upadne sa palicama i psom i viče na sve nas. Bilo je strašno što su uznemiravali i vozača koji nakon toga treba da nas vozi satima”, kaže ona.

Drama u autobusu okončana je nakon pola sata, kada su momci napustili vozilo i otišli u nepoznatom smjeru. Putnici su zapisali registarske oznake automobila kojim su otišli i već na granici podatke predali crnogorskoj policiji.

U prevozniku “Royal” su potvrdili da su upoznati sa tim da je došlo do incidenta.

“Kako mi je vozač autobusa rekao, došlo je do incidenta kada je jedna putnica odbila da dozvoli drugom putniku da sjedne pored nje, jer je ona navodno privatni detektiv i zabranjuje da bilo ko zauzima mjesto pored njenog. Pokazala je vozaču i neku legitimaciju čak. To se desilo preksinoć poslije ponoći, kada se primao novi priliv putnika u Podgorici. Iako joj je vozač rekao da će biti 3-4 mjesta slobodna u posljednjim redovima autobusa, putnica nije odustala. Zatim su negdje dalje nakon toga autobus zaustavila trojica ljudi, valjda i njen suprug među njima, i počeli da prijete putnicima” kažu u “Royalu” i dodaju da niko od 44 putnika nije povrijeđen i da je nakon incidenta pozvana policija iz Mojkovca.

/Antena M, Blic/

Najčitanije