24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Druga trka karića Karotrc 2019.

Trka karića – Karotrc 2018
Povodom održavanja druge trke karića “KAROTRC 2019”, u saradnji sa opštinom Herceg Novi i direkcijom 50. Praznka Mimoze, organizator NVO Maškare obavještavaju sve zainteresovane za učešće, da to učine još danas, jer se prijave, kako je ranije najavljeno, zatvaraju večeras u ponoć.

Trka će biti organizovana 16.03.2019. u starom gradu, od 11:00h do 15:00h, ulicom od gradske kafane do Škvera u dužini od 700 metara. Takmičari će biti u konkurenciji najboljih vremena za novčane nagrade, a za robne nagrade od naših sponzora za najmaškaraniji karić, za najoriginalnije ime ekipe, za najatraktivniju vožnju, za najstarijeg takmičara i za one najsporije. Do danas je prijavljeno 50 ekipa, u kategorijama jednosjed, dvosjed i trosjed, što je pokazatelj koliko je ova manifestacija od prošle godine probudila interesovanjeza ovakav događaj i želju za bar na kratko povratak u djetinjstvo.
Za razliku od prošle godine kada smo imali samo jednu takmičarku, ove godine  imamo dosta ženskih takmičara koje će se oprobati u dvosjedima.
Prijavljene ekipe su iz  Herceg Novog, Kotora, Tivta, Budve, Trebinja, Beograda i Šibenika.
Moramo napomenuti da su učešće u konkurenciji prijavili Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, bubnjar Dragoljub Đuričić i prvak svijeta u karićima iz Šibenika., poručuju organizatori.

Najčitanije