33 C
Kotor

Slušaj online radio

Ekspresno rasprodan čarter let s navijačima iz BiH i RH za Katar

Hrvatska slavlje – foto Hina

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije iz BiH, Hrvatske, ali i dijaspore ekspresno su kupili 170 aranžmana za odlazak na polufinale Svjetskog prvenstva s Argentinom kojega je organizirala turistička agencija iz BiH, što potvrđuje veliko zanimanje za ovaj susret u obje zemlje.

Agencija Sol Azur iz Sarajeva je organizirala odlazak navijača u Katar zajedno s G Tourom iz Međugorja, a nakon objave brzo su popunjena sva mjesta u avionu na čarter letu koji će umjesto iz Mostara, kako je to prvotno planirano, sutra ipak poletjeti iz Splita u 7 sati.

Potvrdio je to za HINA-u direktor G Toura Davor Ljubić, koji je naveo da uz navijače iz BiH i Hrvatske nekolicina njih dolazi iz inozemstva, čak i SAD-a i Kanade. Cijena toga aranžmana je 1780 eura. U to je uključena i ulaznica po cijeni od 390 eura za susret poluzavršnice između nogometnih momčadi Hrvatske i Argentine koja se igra sutra u 20 sati po našem vremenu.

Avio prijevoznik je bugarska kompanija Electra Airways.

Golemo zanimanje vlada za ovaj nogometni spektakl, a u brojnim gradovima u BiH planira se organizirano praćenje susreta poluzavršnice Svjetskog prvenstva u Katru.

Izvor:Hina

Najčitanije