21.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Festival “Luštica Bay Hello Spring” u subotu 6. aprila

Luštica Bay Hello Spring – foto Luštica Bay

Tradicionalni festival  “Luštica Bay Hello Spring” biće održan u subotu, 6. aprila, od 12 do 16 sati, duž sunčane promenade Marina Village



Ovogodišnji proljećni festival „Luštica Bay Hello Spring“ biće održan u subotu, 6. aprila, od 12 do 16 časova, na promenadi Luštica Bay. Muzički performans, folklorne grupe, kreativne i edukativne radionice i bazar, zajedno sa sjajnim sadržajima na promenadi, kreiraće aktivan vikend na destinaciji Luštica Bay.

Program Luštica Bay Hello Spring-a je sledeći:

  • 12:00 – 16:00 Proljećni gastro pijaca i bazar rukotvorina
  • 12:00 – 16:00 Muzički nastup Isidore Nikolić
  • 14:00 – 15:00 Foklorni nastup KUD BOKA

Na proljećnom bazaru izlagaće već ugledni proizvođači organske lokalne hrane, a to su gazdinstva Božović, Vuksanović, Cimbaljević, Dragović, Annabella Candy, M&M Nature, Ovčar. Kreativni potpis ove subote predstaviće i rasadnik Kamena ruža, Pienca En Mi nakit, Baut Art, Drvo ljubavi, Agate, B Unique, Mirka Art i Tarine ručno kreativne lutke.

Dječji program uvijek oduševi sa edukativno-zabavnim sadržajem, agendom aktivnosti i sjajnim timom koji kreira sadržaje za najmlađe goste: od podne se kreće sa kreativnom radionicom i omiljenim Face Painting-om, a u 13 sati zakazana je aktivnost Medo je budan, i donio je bombone, duž cijele promenade.

Proljećni festival u Luštici Bay se održava već šeti put zaredom, kao mjesto druženja svih generacija, uz raznovrsnu gastronomsku ponudu, zabavu i susrete sa lokalnom narodnom tradicijom, upotpunjeno uživanjem u prirodnom ambijentu autentičnog primorskog gradića Luštica Bay.

Najčitanije