5.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Filmske projekcije na tvrđavi Forte Mare

Forte Mare
Forte Mare

Od ovog vikenda tvrđava Forte Mare u Herceg – Novom ponovo postaje ljetnja pozornica, kino pod vedrim nebom koje nam je nedostajalo, prenosi Radio Herceg-Novi.

U saradnji sa Blitz film & Video Beograd, tvrđava na kojoj će Novljani i gosti pod sjajem zvijezda gledati najnovija ostvarenja svjetske kinematografije u najnovim tehnologijama, svake večeri reportoar će započinjati filmom za djecu sa početkom u 21 sat i neki od aktuelnih blokbastera koji će se prikazivati sa početkom u 23 sata.

Forte Mare
Forte Mare

Najbolja najava za sve – poklon projekcija filma za hercegnovske mališane – u Noći kulture 18. jula na tvrđavi Forte Mare od 21 sat SNJEŽNA KRALJICA 2 – Bajkovit nastavak animiranog hita koji će vas  oduševiti i osvježiti u jeku ovog vrelog jula. Projekciji filma koji je proizvod ruske kinematografije iz 2014. godine prisustvovaće mališani Dječjeg doma Mladost iz Bijele.

Repertoar bioskopa i informacije o svim filmskim ostvarenjima mogu se preuzeti na sajtu Herceg festa www.hercegfest.co.me ili FB stranici JUK Herceg fest.

Najčitanije

rsojevka