12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Freebird najavljuje zimske charter letove za Dubrovnik

Freebird Airlines

Freebird Airlines, turska charter aviokompanija, u predstojećem zimskom redu letenja ponovno uvodi brojne charter linije prema Zračnoj luci Dubrovnik.


Zračna luka Dubrovnik u suradnji s zrakoplovnim prijevoznikom Freebird Airlines Europe i putničkom agencijom Wtouristic, najavila je konferenciju za medije u zračnoj luci u ponedjeljak, 26. rujna, gdje će se predstaviti program letova spomenute aviokompanije iz i prema Zračnoj luci Dubrovnik u razdoblju od listopada ove do ožujka sljedeće godine.

U zimskoj sezoni 2022./2023. Freebird planira letove prema destinacijama u Njemačkoj, Austriji, Skandinaviji i Velikoj Britaniji, a letovi se odrađuju u organizaciji putničke agencije WTouristic.

Freebird je i u veljači ove godine iz Dubrovnika prometovao na charter linijama prema čak 13 odredišta u Europi: Beču, Berlinu, Brusselsu, Dusseldorfu, Frankfurtu, Hannoveru, Hamburgu, Londonu, Manchesteru, Munchenu, Marseilleu, Parizu i Stuttgartu.

Na 13 navedenih charter linija Freebird Airlines je na početku ove godine koristio zrakoplove tipa A320, kapaciteta 180 sjedala u putničkoj kabini, a zbog bure su zrakoplovi nerijetko završavali u Zračnoj luci Split. Preostaje nam pričekati ponedjeljak i plan spomenute aviokompanija za ovu zimu.

Najčitanije