21 C
Kotor

Slušaj online radio

Gastro Hvar novi je prodajni centar mediteranskih delicija

gastro hvar

U nastojanju da se stanovnicima i turistima otoka Hvara ponude samo najbolji gastronomski proizvodi otvoren je „Gastro Hvar“, maloprodajno-veleprodajni centar, na samom ulazu u grad Hvar, prenosi Dalmatinski portal.

Tvrtka „Gastro Hvar“ specijalizirana je za distribuciju namirnica u HoReCa segmentu tržišta, a temeljna joj je zadaća distribuirati kvalitetne proizvode na adekvatan način, zahvaljujući visoko educiranom osoblju, koje je svoje znanje i vještine brusilo kroz desetljeće dugo radno iskustvo u svim segmentima opskrbe prehrambenih namirnica. Misija tvrtke jest obogatiti ponudu svih profesionalnih kuhinja na otoku Hvaru, visoko kvalitetnim namirnicama i gastronomskim delicijama.

U šarolikoj paleti proizvoda, od raznolikog odabira svježe i zaleđene ribe, mesa, voća i povrća, nalaze se i izbor svjetski poznatih sireva, bogat delikatesni program, najcjenjenija alkoholna pića, šampanjci, premium voda, tartufi i ugostiteljski pribor. Kao imperativ u poslovanju postavljen je individualni pristup svakom kupcu, u cilju maksimalnog zadovoljenja njegovih potreba, zatim pravovremena dostava te ispunjenje zahtjeva cijenjenih kupaca, a najvažnijim zadatkom smatra se pružanje izvrsnog partnerskog servisa šefovima kuhinja, F&B managerima i vlasnicima restorana.

Kako bi nautičarima dočarali ljepotu mediteranske hrane i pića, novootvoreni centar opskrbljivati će i jahte.

U prodaji će se naći brendovi poput Centaurus d.o.o. (Gastro Ribarnice Brač), Škokić d.o.o. (Mesnice Škokić), Fistonić d.o.o. (Voće i povrće), Purex d.o.o. (Proizvodi hrvatskog sela), Acrobat d.o.o. (Distribucija vina), Nirs d.o.o. (Proizvodnja, trgovina i distribucija), Zigante Tartufi d.o.o. (Proizvodnja, trgovina i distribucija) koji će obogatiti cjelokupnu ponudu premium namirnica na otoku.

Novi prodajni centar zasigurno će poboljšati gastronomsku ponudu otoka Hvara, koji je jedan od najpoželjnijih destinacija otočkog i nautičkog turizma.

Najčitanije