16.6 C
Kotor

Slušaj online radio

GI 21. maj, DPS, SDP, SD i LP zajedno na izborima u Budvi

Budva – foto Mediabiro

Građanska inicijativa (GI) 21. maj učestvovaće na lokalnim izborima u Budvi 23. oktobra, u okviru građanskog bloka koji čine i Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokratska partija (SDP), Socijaldemokrate (SD) I Liberalna partija (LP).

Iz GI 21. maj saopštili su da je ta odluka donijeta na zajedničkoj sjednici Savjeta i Koordinacionog odbora te GI, Opštinske inicijative (OI) u Budvi, koja je održana u utorak.

“Izraženo je zadovoljstvo što su sve proevropske snage prvi put okupljene sa zajedničkim ciljem vraćanja Budve na put sveopšteg prosperiteta i saniranja loših rezultata retrogradnih politika koje taj grad permanentno uništavaju od 2016. Godine”, navodi se u saopštenju.

Iz GI 21. maj rekli su da će OI u Budvi participirati na zajedničkoj koalicionoj listi stavljajući sve svoje intelektualne potencijale i resurse na raspolaganje političkim partnerima radi postizanja zajedničkog cilja.

To je, kako su kazali, demontaža štetočinske vlasti, koja je uništila i teško ponizila Budvu, uništavajući komunalnu infrastrukturu, privredne kapacitete, posebno one turističke i otimajući tako budućnost svim građanima.

“Eksperti iz OI u Budvi su sačinili predlog programa koji u osnovi sadrži sanacioni program mjera, a koji ima za cilj da sanira nepočinstva aktuelne gradske vlasti”, kaže se u saopštenju.

Iz GI 21. maj rekli su da su taj program dostavili koaliconim partnerima kao osnovu zajedničkog izbornog programa.

Najčitanije