19 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg Novi – bogat novogodišnji program uz Bijelo Dugme, Nove Fosile, Miroslava Ilića

Herceg Novi – foto arhiv Vuk Ilić

Bogat novogodišnji program u kome će uživati sve generacije pripremili su i u Herceg Novom gdje će  nastupiti legendarno Bijelo Dugme, Novi fosili i veliki Miroslav Ilić. Ovakav program će svakako doprinijeti uspješnosti zimske sezone u “gradu od skalina” koji već bilježi dobru posjećenost.

“Momentalno u Herceg Novom boravi 2.800 gostiju, od čega je 1.155 smješteno u hotelima dok su se ostali opredijelili za privatni smještaj. Mahom su to gosti iz Zapadne Evrope, potom regiona i Rusije. Što se tiče najava za novogodišnje praznike možemo reći da su odlične. Posebno je veliko interesovanje za male hotele i privatan smještaj, ali je interesantno da je 70 odsto smještaja bukirano i u luksuznim hotelima,” kazala je predstavnica TO Herceg Novi, Natalija Terzić.

Uspješnoj novogodišnjoj priči u Herceg Novom doprinijeće i klizalište i kućice sa gastro ponudom u parku Boka koji će sa radom početi od 23. decembra. Ovakav božićni bazar će trajati sve do 7. januara i biće obilježen svim sadržajima koji karakterišu zimu u Herceg Novom.

Najčitanije