19 C
Kotor

Slušaj online radio

Herceg Novi – završena sanacija puta oko škole na Toploj

H. Novi

Radovi na sanaciji puta oko OŠ „Dašo Pavičić“ na Toploj završeni su danas, što će đacima i roditeljima, ali i svim građanima – učesnicima pješakog i kolskog saobraćaja, omogućiti ugodniji i bezbjedniji prolazak ovom trasom.

Podsjećamo, kompanija „Fortis-mont“ izvela je radove na asfaltiranju trase od Centra za socijalni rad do boćarskog terena u blizini Centra bezbjednosti, za šta je lokalna uprava izdvojila 30 hiljada eura.

Takođe, tokom prethodnog perioda radnici preduzeća „Komunalno stambeno“  su izveli radove na postavljanju nove zaštitne ograde gotovo cijelom dužinom novoasfaltirane dionice. Urađen je i potporni zid ispred škole, kao i staza koja vodi od škole do semafora.

Potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević zadovoljan je urađenim poslom, uz podsjećanje i na izvršenu adaptaciju trotoara na Toploj, ukupne dužine 140 metara i vrijednosti radova oko 20 hiljlada eura. Dodaje i da će lokalna uprava nastaviti sa infrastrukturnim ulaganjima, jer u svakom naselju postoji potreba za sanacionim i adaptacionim radovima.

Najčitanije