16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel Regent u znaku žena

Regent Porto Montenegro

Jedan od najboljih hotela u regionu, po mišljenju iskusnih putnika i međunarodnih medija, u svojim menadžment redovima ima upravo žene.

 „Na većini menadžerskih pozicija u Upravi hotela su upravo žene. Njihovi poslovni rezultati u hotelu Regent su dokazani kroz više godina rada te su svoj profesionalni put vezale za razvoj poslovanja hotela.

Hotel Regent

Čast nam je predstaviti menadžerke hotela Regent: Tanja Čolaković je zadužena za besprekorno funkcionisanje Spa centra, Iva Bokan i Tijana Krtić vode Sektor recepcije, Marija Delibašić je direktorica sektora prodaje, Sanja Stojanović vodi tim za grupe i događaje, Elena Ljiljanić – PR & Marketing, Carmen Cristea, direktorica finansija na nivou regiona, Sanja Vujačić, šefica računovodstva a najzanimljivije je što zvanje konsijerž menadžer koje tipično u hotelskoj industriji pripada muškim kolegama uspješno nosi Tivćanka Jelena Slijepčević“ – navela je Žana Zeković, direktorica ljudskih resursa u intervju-u za časopis „Gracija“ i dodala:

„Tema ovogodišnjeg internacionalnog dana žena je Razbiti predrasude (#BreakTheBias) u smislu slanja poruke za kreiranja svijeta koji je raznolik, pravičan i inkluzivan i podrazumjeva ravnopravnost žena. Tim hotela Regent je već razbio predrasude.“

Najčitanije