11 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanitarna akcija za J.K. Lahor iz Kotora

humanitarna akcija

U toku je humanitarna akcija koja za cilj ima da prikupi novčana sredstva neophodna Jedriličarskom klubu “Lahor” iz Kotora za kupovinu gumenjaka za potrebe treninga.

Odnedavno, JK “Lahor” poziva sve prijatelje, aktivne i bivše članove kluba, sponzore i ostale kompanije iz Kotora, Boke i Crne Gore da se priključe akciji skupljanja sredstava za kupovinu gumenjaka za potrebe treninga i odlaska na regate.

Uplate se mogu izvršiti na ž.r. 520-386700-95 kod Hipotekarne banke, dok za svaku uplatu preko 50,00 eura obezbjeđuju nagradu.

Turistička organizacija opštine Kotor u želji da im pomogne, organizuje ovu humanitarnu akciju, koja će se održati ispred Glavnih gradskih vrata u četvrtak, 24.03.2022., sa početkom u 10 sati.

Lahor – Regata foto Elena Shu

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže, uživaju u slatkim delicijama i kuvanom vinu u čijem pripremanju će učestvovati: NVU Karampana, NVU Žene Risna, NVU Ćakulonija, MZ Stari grad, Kavačka ala maka, MZ Kavač, Ribarnica Perper, i pomognu koliko su u mogućnosti.

JK “Lahor” postoji još od 1947., kada je osnovano kao Pomorsko brodarsko društvo Lahor, te ove godine proslavljaju i 75 godina postojanja. Učestvovali su u brojnim regatama i prvenstvima u jedrenju, kako u Crnoj Gori tako i u regionu (Hrvatska, Italija), a u posljednjih par godina bilježe i znatno povećanje broja članova.

Najčitanije