24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanitarna predstava “Dje si za Novu”, u Blue Room-u Porto Montenegra

Dje si za Novu

U Blue Room-u Porto Montenegro u petak, 22.decembra u 19 sati biće odrigrana predstava “Đe si za Novu”, po motivima priče “A Christmas Tree” autora Norm Foster-a.

Sav prihod od ulaznica predstave biće doniran JU “Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju – Tivat”. Gosti mogu odabrati iznos, odnosno cijenu karte za ulazak u Blue Room.

U ovoj romantičnoj komediji igraju Marija Đurić i Lazar Đurđević, koji su zajedničkim snagama i režirali ovu predstavu.

Pred igranje u Tivtu, Marija Đurić, glumica Gradskog pozorišta Podgorica, kaže:

“Predstava govori o posljednjem danu u godini, kada sudbina plete veselu priču o dva stranca koji sve ostavljaju za posljednji čas. Pod novogodišnjim svjetlima i sa mirisom praznika u vazduhu, Sonja i Danijel “bacaju oko” na poslednju jelku koja je ostala u prodavnici novogodišnjih ukrasa. S obzirom da oboje žele istu jelku, u stanju su da urade šta god je potrebno da bi je se domogli. Kako varnice lete od samog početka njihovog kontakta, dosjetke i razigrana lukavost kojima se oboje služe dovešće ih do niza komičnih situacija, ali i dirljivih trenutaka, otkrivajući im neočekivane zajedničke veze i snove.”

Dje si za Novu

Puna smijeha, toplih trenutaka i malo praznične čarolije, „Đe si za Novu?“ je priča o muško-ženskim odnosima i izuzetnim dometima koje može imati slučajni susret.

Najčitanije