11 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanost se uči i njeguje odmalena – u JPU Bambi u humanutarnoj akciji prikupljena sredstva za pomoć…

Foto JPU Bambi Tivat

 

Humanost se uči i njeguje odmalena, a u vrtiću “Bambi“ iz Tivta tu lekciju svakodnevno prenose svojim mališanima. Važno da buduće generacije učimo pravim vrednostima od malih nogu, poručuju iz ove ustanove.

U humanutarnoj akciji prikupljena su sredstva u iznosu od 2.605 eura će biti uplaćena na račun dvoje djece kojima je potrebno liječenje.

“Ponosni smo na djecu, roditelje, kolektiv i sve koji su podrzali nasu humanitarnu akciju i sto smo jos jednom pokazali da zaista imamo veliko srce. Zadovoljni smo ne samo uspješno realiziranim zadatkom, već najviše osmjehom koji ćemo izmamiti na licima djece kojima će biti preusmjerena prikupljena sredstva a on je nemjerljiv brojkama.

Foto JPU Bambi Tivat

Nadamo se da će ova, već tradicionalna, humanitarna akcija biti motivacija i drugima. Kroz ovu akciju njegujemo i sprovodino model društveno korisnog učenja kod najmlađeg narastaja kojeg, kroz ovaj i mnoge druge aktivnosti, JPU Bambi razvija kod najmlađih stanovnika nase opštine” – kazala nam je direktorica JPU “Bambi” Tivat Jelena Perunović Samardžić.

Najčitanije