17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Igalo – Otvorena ulica, sunce, dobro raspoloženje, dijalog i muzika

Muzičko-gastronomska Otvorena ulica održana je danas u Igalu, na potezu od Omladinskog parka do platoa kod „Pošte“. Nastupile su klapa Castel Nuovo i sastav Trio Mare, kao i mažoret klub „Lili“, a mještanima i gostima Praznika mimoze predstavili su se i vinari iz Trške gore, Udruženje za njegovanje tradicije Dolenjska i članovi Folklornog društva „Kres“. Dio svoje ponude predstavili su i ugostitelji iz Igala i hercegnovske nevladine organizacije.

U okviru manifestacije Dani Beograda, koja je dio Praznika mimoze zahvaljujući Turističkoj organizaciji Beograda kao partneru, večeras nam predstoji Noćna spenza – od 19 sati na novskoj gradskoj pijaci će se predstaviti Beogradski noćni market i „Gradske pijace Beograd“.

Večerašnji izlagači: „100% Samo voće – domaće voćne rolnice“, „Honey bee good – proizvodi od meda“, „Čarna – prirodna kozmetika“, „Kika – unikatni art dekupaž poslužavnici“, „Ajvar s juga – domaći ajvar i slatko“. Pridružiće im se i neki već poznati i neki novi učesnici sajmova i bazara u našem gradu. Degustaciju lokalnih delicija prirediće žene Baošića okupljene u Udruženju „Fešta“, a vruće priganice Udruženje žena „Mala sirena“ iz Baošića. Za dobar štimung zadužen je DJ Brkati, koji je čest izvođač na manifestaciji Beogradski noćni market.

Najčitanije