11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Inicijativa za osnivanje udruženja alumnista Pomorskog fakulteta Kotor

Alumnisti Pomorski fakultet

Udruženje alumnista Pomorskog fakulteta Kotor predstavlja zajednicu studenata, profesionalaca i prijatelja posvećenu stvaranju trajnih odnosa i proširenju profesionalnog uticaja na pomorsku javnost.

Udruženje će djelovati sa ciljem povezivanja i prepoznavanja istaknutih pojedinaca koji su svoje znanje stekli kao studenti Više pomorske škole i Pomorskog fakulteta Kotor i kojima je ono koristilo kao baza za dalji profesionalni razvoj.

U svrhu osnivanja Udruženja alumnista Pomorskog fakulteta Kotor, Organizacioni odbor 2. Međunarodne pomorske konferencije (KIMC 2022) poziva sve zainteresovane alumniste Više pomorske škole i Pomorskog fakulteta Kotor da svojim prisustvom uveličaju prvi zvanični susret alumnista Pomorskog fakulteta Kotor. Svečani koktel će se održati u nedjelju, 27.11.2022. godine sa početkom u 17 sati, uoči svečanog otvaranja KIMC 2022 konferencije, u hotelu “Cattaro”.

Molimo sve zainteresovane učesnike – alumniste, s obzirom na ograničen broj mjesta da se registruju na link u nastavku najkasnije do petka, 25. novembra 2022. godine do 13h: https://forms.office.com/r/gRq5qruj1v

Najčitanije