26.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Judo klub Tivat – 7. Kup Tivta

Judo klub Tivat

Judo klub Tivat protekle subote (25.11.) bio je domaćin i organizator VII po redu međunarodnog turnira Kup Tivta.

Kao i prošle godine, imali smo veoma veliki odziv takmičara iz Crne Gore, kao i iz zemalja regiona. Prijavljenih takmičara bilo je 595, što znači da po brojnosti takmičara na turniru, jedan smo do najjačih turnira u Crnoj Gori.

Naš turnir zahvaljući upravi sportske dvorane Župa i opštinskom rukovodstvu koji nam svesrdno pomažu, ocijenjen je od strane sudija i kolega iz Judo sporta kao jedan od najbolje organizovanijih u državi.

Ovi putem našim partnerima u Opštini Tivat i Sportskoj dvorani Župa još jednom želimo da se zahvalimo. Takođe zahvalnost na pomoći dugujemo i kompaniji UNA Montenegro, koja je uvijek tu da podrži i pomogne sportske projekte u gradu Tivtu, poručuju organizatori.

Na turniru iz Judo kluba Tivat nastupilo je 57 malih boraca. U velikoj i jakoj konkurenciji do medalja su došli:

Judo klub Tivat

Zlato su osvojili Ema Baletina, Nikolija Adžić, Hanifa Goza, Hana Đukić, Sara Tafovska, srebro, Sofija Šućur srebro, Lazar Arsić, Lazar Rikalo srebro, Bojan Praščević, bromzu Đorđa Pean, Sofija Pean bronza, Dunja Samardžić bronza,Elena Štrivan bronza,Mia Čičeklić, Mia Bučinski bronza, Novak Lazarević bronza, Vihor Moškov bronza, Mina Gogić bronza, Judo klub Tivat ovaj put bogatiji je za 5 zlatnih medalja, 4 srebrne i 9 bronzanih.

Veliku zahvalnost na podršci i razumijevanju dugujemo i roditeljima koji su bili sa svojom djecom na turniru.

Do završetka kalendarske godine očekuje nas još koji turnir na koji će naši mali borci izaći da brane boje kluba i grada.

 Klub nastavlja sa treninzima punom parom u susret novim izazovima.

Najčitanije