35.2 C
Kotor

Slušaj online radio

“Adriatic Street Food“ festival u Budvi od 1. decembra do 14. januara

Budva

Morski i mesni specijaliteti, „ukusi istoka“, ruštule, fugace, priganice i ostale primorske delicije, obrok salate i svježe voće uz svakodnevne muzičke programe obilježiće prvi zimski festival pop rock muzike i brze hrane pod imenom „Adriatic Street food“ festival Budva.

Plato ispred zgrade nekadašnjeg Jugoslovenskog riječnog brodarstva, na Slovenskoj obali, nova je lokacija na kojoj će biti postavljeno 13 montažnih novogodišnjih kućica sa raznovrsnim ugostiteljskim ponudama, koje su nedavno dodijeljene na javnom konkursu najboljim ponuđačima.

Svake večeri, počevši od petka, 1. decembra, pa zaključno sa nedjeljom, 14. januarom u novom, svečanom ambijentu, održavaće se zanimljivi muzički programi u okviru kojih će nastupiti mnogobrojni crnogorski bendovi i solisti.

„Praznični duh Budve i ovoga decembra će, poput prethodnih godina, privući veliki broj posjetilaca i biće to najljepša uvertira za još jednu fantastičnu novogodišnju proslavu na glavnom gradskom trgu uz najveća muzička imena regiona“ – poručuju iz Turističke organizacije opštine Budva.

„Uz brojne specijalizovane dječije programe manifestacije „Budi u Budvi“ koji će se svakog vikenda u decembru organizovati ispred zidina Starog grada, Budva i krajem ove godine dokazuje da je grad sa najraznovrsnijim i najmaštovitijim sadržajima i radujemo se svim gostima koji će uživati u onome što kao domaćini i organizatori možemo sa ljubavlju da ponudimo“ – dodaju.

Najčitanije