21.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Karnevalska regata

Karnevalska regata
Karnevalska regata

Dragi jedriličari i prijatelji,
izuzetna nam je čast najaviti Vam i pozvati Vas na tradicionalnu, uvijek veselu, petnaestu po redu Karnevalsku regatu.

Ova najzabavnija regata u kalendaru Hrvatskog Jedriličarskog Saveza održat će se od 5. – 8. februara 2015. godine u Biogradu na Moru.

Cjelokupni program pocinje u četvrtak, 5.2.2015. dolaskom jedrilicara na warm up jedrenje nakon kojeg slijede prijave svih natjecatelja i welcome party u caffe baru “Skverić”.
Iza sastanka kormilara Prvi plov jedri se petak, potom nas sve skupa očekuje surprise party u restoranu marine Kornati.

Karnevalska regata
Karnevalska regata

Vrhunac regate je subota kad se jedre tzv. štapovi ispred biogradske rive, a nakon obilne večere slijedu bal pod maska na kojem će nas do ranih jutarnjih sati zabavljati Emina Arapovic & Apokalipso Band. U subotu će biti nagradene najbolje maske po kategorijama: individualna i grupna. Najbolje maske bit će nagradjene drvenim maskama nastalim iz dijetla našeg umjetnika Nevena Nikse.
Nedjelja započinje navigacijskim jedrenjem po Pašmanakom kanalu, a završava proglašenjem pobjednika po grupama i svekupnog pobjednika koji će doma odnijeti prijelazni pehar i 30kg teškog tovara od lijevanog betona.

Sve u svemu, Karnevalska regata Vam garantira puno dobrog jedrenja, mnoštvo sportskog duha i pregršt lude zabave, kako i prilici njenom nazivu.

Nadamo se da se vidimo

https://facebook.com/KarnevalskaRegata

Srdačan pozdrav,

Organizacijski odbor Karnevalske regate

Kontakt email: karnevalska@yc-biograd.com

Najčitanije