17 C
Kotor

Slušaj online radio

„Karnevalska regata“

Karnevalska regata
Karnevalska regata

Yacht Club Biograd i ove godine organizuje Karnevalsku regatu, šesnaestu po redu. Vesela maškarana regata koja spaja natjecateljski duh i tradiciju, a uključuje i defile maskiranih posada i proglašenje najbolje maske.

Regata se održava od 4. do 7. februara, a kako je odaziv jedriličara na dosadašnjim regatama bio iznimno zadovoljavajući, tako se i ove godine očekuju brojne domaće i strane jedriličare.

Karnevalska regata je sama po sebi specifična, dobrodošli ste, čekaju vas maškarane posade, puno zabave i dobrog raspoloženja!, poručuju organizatori.

Karnevalska regata
Karnevalska regata

Samo sedmicu dana kasnije, 13. i 14. februara YC Biograd organizira regatu za zaljubljene – tradicionalnu regatu Sv Valentina, koja uključuje dvodnevno jedrenje Kanalom ljubavi, zajedničku fotografiju  svih sudionika regate “SRCE BIOGRADA”, posjet Benediktinskom samostanu Sv. Kuzme i Damjana na Ćokovcu, gastro degustacije i pjesmu i na kraju vezivanje zavjetnih čvorova – muškog ili ženskog na maslini ispred restorana marine Kornati s imenima sudionika i potpisivanje u “knjigu Mira i Dobra”.

REGATA Biograd maskare
REGATA Biograd maskare

Najčitanije