23.5 C
Kotor

Slušaj online radio

KLM uvodi drugi dnevni let prema Dubrovniku

KLM

Najstarija svjetska aviokompanija, nizozemski KLM, uskoro će i službeno najaviti ljetni red letenja u kojem će biti i novosti za hrvatsko tržište. Naime, KLM će značajno povećati broj sedmičnih operacija između Amsterdama i Dubrovnika.

Linija između Dubrovnika i Amsterdama uvedena je u ljeto ove godine, nakon pune 33 godine, a letovi su između dva spomenuta grada u špici sezone prometovali svakodnevno.

S obzirom na odličan interes putnika, KLM planira u ljeto sljedeće godine prometovati između Dubrovnika i Amsterdama čak dva puta dnevno odnosno 14 puta sedmično, a pritom će zadržati i dva dnevna leta prema Zagrebu te čak tri dnevna leta prema Splitu.

KLM će u špici ljetne sezone sljedeće godine imati čak 7 dnevnih odnosno 49 sedmičnih letova prema Hrvatskoj. S obzirom na kvalitetu usluge i široku mrežu destinacija ovog avioprijevoznika i svog glavnog čvorišta u Amsterdamu, nema sumnje da će i sljedećeg ljeta ovaj avioprijevoznik dovoditi značajan broj turista u hrvatske zračne luke.

Ovaj nizozemski avioprijevoznik trenutno prometuje dva puta dnevno prema Zagrebu, a uskoro će nakratko pokrenuti i liniju između Splita i Amsterdama, u vrijeme oko Božića i Nove godine.

Najčitanije