12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Koalicija NP-DCG-ES-DSS: Đurović prvo da odgovori pa tek onda da plasira pitanja

Narod pobjeđuje – Da zapečatimo

Dočekali smo da se javi lično i tivatski Đurović da drži političko-moralne lekcije. Njegovi politički mentori su izgleda ozbiljno shvatili našu opasku i izvukli iz naftalina tivatskog Džakovića/Đurovića koji iz Podgorice pokušava da vodi politiku u Tivtu. Prvo treba svojim biračima da objasni šta radi u Podgorici i ko ga tamo i zašto finansira, saopšteno je danas iz koalicije NP-DCG-ES-DSS

-Što se tiče njegovih partijskih drugara iz odbora direktora ViK ne samo da su neskrivenom konfliktu interesa i pod direktnom zaštitom režimske ASK već su nastavili štetočinsko djelovanje upereno protiv građana Tivta. Želeći da se dodvore radnicima VIK, suprotstavljajući se mišljenju osnivača podijelili su 13.platu što će se direktno odraziti na povećanje cijene vode, pa će Tivćani sami da se uvjere u njihovu“dobru namjeru“.

Tivatski Đuroviću/Džakoviću pitajte svoje drugare zašto su sa jedne od zadnjih sjednica Odbora povjerenika povukli predlog odluke o davanju saglasnosti na visinu cijene usluga ViK. Zašto neće da potpišu sporazum o prenosu investitorskih prava za izgradnju faze V2 kanalizacione mreže za što se opština kreditno zadužila 11 miliona eura? Da li oni ili opština blokiraju strateški važan projekat za građane Donje Lastve? Što ne pokrenu proceduru utvrđivanja odgovornosti za desetine metara cjevovoda i šahti koje nedostaju u Ruljini?

Što se tiče nekih vaših podataka i informacija koje su inkriminišuće za tivatsku vlast evo sve drhtimo od toga. Do tada vašim DPS tatama prenesite da nam se ukazuje da ovih dana može nešto lijepo da im se desi, kaže se u reagovanju koalicija NP-DCG-ES-DSS.

Najčitanije