4 C
Kotor

Slušaj online radio

Kolašin 1600 posjetilo 15 hiljada gostiju

kolašin 1600

Ski centar Kolašin 1600 je od otvaranja sezone, 18. decembra, posjetilo preko 15 hiljada posjetilaca, saopštio je predstavnik Skijališta Crne Gore, Bojan Medenica.

“Ski centar je obogaćen jednom trakom za početnike, koju u toku dana posjeti nekih 70 početnika. Skijašnicu smo obogatili novom Fischer opremnom, tako da svaki gost koji nema svoju, može računati na najnovije modele opreme”, rekao je Medenica agenciji Mediabiro.

On je dodao da su većina gostiju domaći, ali i turisti iz Albanije i pozvao ljubitelje skijanja da posjete Ski centar, koji spremno dočekuje nove turiste.

Medenica je kazao da su trenutno sve žičare u funkciji, a da na stazama ima dovoljno snijega. Višegodišnji problem sa parking mjestima je riješen, pa je gostima na raspolaganju novi plato, gdje se može smjestiti oko 350 automobila.

kolasin-16001-1

On je naveo da u Ski centru vode računa o epidemijskim mjerama, kao i da se u njihove restorane može ući samo uz obavezne kovid potvrde.

“Mogu reći da je ta situacije djelimično uticala, međutim, mi uvijek imamo dovoljan broj gostiju da popunimo kapacitete”, kazao je Medenica.

On je objasnio da je ove sezone bilo planirano organizovanje niza manifestacija, ali da zbog trenutne epidemijske situacije njihovo održavanje nije moguće.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije