16 C
Kotor

Slušaj online radio

Komnenović: Opština Tivat neće dozvoliti jeftine predizborne političke poene

Tivat foto Boka Newsa

Normalni i pristojni Tivat neće prihvatiti način na koji određeni politički subjekti žele da radikalizuju političku situaciju u gradu uoči predstojećih izbora, poručio je predsjednik Opštine Tivat, Željko Komnenović

“Očigledna je namjera, u prvom redu DPS-a i koalicije za spas kriminalne hobotnice koja je vladala gradom 30 godina, da sa klizavog terena budžetskih malverzacija i lošeg upravljanja gradom, pređu na teren koji tako dobro poznaju, barjačenja, izazivanja nacionalne netrpeljivosti i raznih vrsta podmetačina, a takva retorika i princip ne odgovaraju samo tom političkom subjektu.

Značajno je da takav pristup ne odgovara običnom građaninu Tivta, koji želi da živi u prosperitetnom turističkom mjestu, sa izuzetnom perspektivom za razvoj i napredak, gradu tradicionalne nacionalne tolerancije. Pozivam sve političke subjekte u susret predstojećoj kampanji, da dobro razmisle da li Tivat zaslužuje ovakav pristup. Živjećemo u gradu i poslije izbora.

Foto Boka News

Kao predsjednik opštine neću tolerisati ni dozvoliti nikakva ispoljavanja primitivnih nacionalističkih osjećaja koja donose korist jednokratnom političkom cilju, a opštinske službe će u svakoj situaciji reagovati u skladu sa svojim ovlašćenjima”, ističe se u saopštenju predsjednik Opštine Tivat, Željka Komnenovića.

Najčitanije