22 C
Kotor

Slušaj online radio

Komunalna policija Kotor poziva na pridržavaje svih mjera u ličnom i u interesu cijele zajednice

Kotor – foto Boka News

“U skladu sa najnovijim privremenim mjerama Vlade Crne Gore od 15.03.2020.godine molimo sve građane Kotora, privrednike, ugostitelje i ostale subjekte kojima su ovim privremenim mjerama zabranjena vršenja osnovnih djelatnosti, da se u potpunosti pridržavaju svih predloženih mjera u ličnom i u interesu cijele zajednice”, saopšteno je iz Komunalne policije Kotor.

Zbog karaktera i načina rada Komunalne policije, molimo građane Kotora da sve prijave vezane za probleme u uspostavi komunalnog reda vrše preko dežurnog telefona Komunalne policije 067/465 101 i 032/323 529, postojeće e-mail adrese komunalna.policiia@kotor.me kao i preko SISTEMA 48 koji funkcioniše na opštinskom nivou.

Sve ove mjere se preduzimaju kako bi se zaštitili sami građani od ličnih dolazaka i neposrednih prijava u prostorijama Komunalne policije, a time bi se ispoštovale sve preporuke Vlade Crne Gore.

Komunalna policija će vršiti dvadesetčetvoročasovni komunalni patrolni nadzor i biće na usluzi svim stanovnicima grada Kotora, privrednim subjektima i eventualnim posjetiocima – gostima, u okviru svojih nadležnosti i zadataka koji budu utvrđeni na nivou lokalne samouprave, kaže se u saopštenju.

Najčitanije