25 C
Kotor

Slušaj online radio

Koncert “Trag u beskraju” u sjećanje na Olivera Dragojevića

Koncer Trag u beskraju – foto Screenshot

Prošlo je pet godina kako Oliver Dragojević više nije s nama. Neprežaljene muzičke legende i ove godine prisjeća se njegova Vela Luka. Njegovo mjesto, prijatelji, muzičari i hiljade obožavatelja odali su mu počast bogatim programom. Mnogi obožavatelji Oliverovih pjesama stigli su već danima ranije. Neki od njih u prekrasnom koncertu “Trag u beskraju” uživali su iz brodica.

Hiljade ljudi okupilo se u Veloj Luci kako bi odalo počast Oliveru Dragojeviću. Publika je pratila koncert iz brodova i uživala u pjesmama koje su obilježile Oliverovu karijeru.

Publika je zajedno s izvođačima glasno pjevala Oliverove hitove.

Matija Cvek otpjevao je “Cesaricu”, a publika mu se pridružila i punim glasom s njim otpjevala omiljeni hit svih generacija.

Izvođači su bili i Lorena Bućan, Jure Brkljača, Marko Tolja, Natali Dizdar, klapa Šufit, The Shades, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Meri Cetinić i Dupini.

Publika je uživala u pjesmama među kojima su “Skalinada”, “Ješka od ljubavi”, “Brod u boci”, “Oprosti mi pape”, “Moj lipi anđele”, “Što to bješe ljubav” i mnogim drugima.

Snimku koncerta možete pogledati ovdje:

Izvor:HRT

Najčitanije