21.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor: U 2018. uz rok muziku

Kotor – foto Boka News

Opština Kotor i Turistička organizacija (TO) tog grada za Novu godinu organizuju dvodnevni rok spektakl sa, nekim od najzvučnijih imena domaće i regionalne muzičke scene. nastupiće ukupno 10 izvođača, a Opština je za tu namjenu obezbijedila 80.000 eura.

„Nastupiće Partibrejekersi, Električni orgazam, Letu štuke, Obojeni program, Let tri, Disciplina kičme, uz nekoliko bendova prije i poslije njih. Za sam doček je planirano pet izvođača i druge večeri takođe pet. Uključen je i popodnevi program. Dakle pravi mali Vudstok u Kotoru jer je ovo prvi put da se jedan takav događaj u Crnoj Gori realizuje u zimskom periodu”, kazala je direktorka TO Kotor Ana Nives Radović, za Radio Kotor.

Ona je precizirala da je budžet Opštine za ovu namjenu niži od izdatka za koncerte nekih izvođača i da ukupno iznosi 80.000 eura, uključujući honorare i sve prateće elemente.

„Imamo nešto čime se možemo pohvaliti u odnosu na ostale gradove. Nije rječ o samo jednoj zvijezdi. Ovdje imamo ponudu i generacijski i kada je riječ o stilovima”, kazala je Radović.

Ona je najavila u uključivanje ukupna diomaće scene u program „Od Božića do Božića”, dodavši da su i ugostitelji pokazali interesovanje za saradnju i da je nađen model da svi budu zadovoljni.

Najčitanije