25 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – Drugi festival zanatskog piva “Špina” 16. i 17. avgusta

CRAFT BEER

U kotorskom starom gradu na Pjaci od kina, u petak 16. i subotu 17. avgusta održaće se drugi po redu festival zanatskog piva “Špina”. Festival počinje u 19 sati i trajaće do 01 sat.

Na drugom izdanju festivala “Špina” učestvuje 7 ​pivara, šest iz Crne Gore i jedna iz Srbije. Sa nama su ovoga puta Fabrika iz Risna, Mamut iz Nikšića, Montenegro brewing company iz Podgorice, Podgoričko pivo takođe iz Podgorice, Paun iz Podgorice, Beerhouse iz Budve I Dogma iz Srbije.

S obzirom da je prvi kotorski kraft festival protekao odlično i prevazišao sva očekivanja, NVU Citra je pred sobom imala zadatak da drugo izdanje festivala podigne na jedan veći nivo. Ove godine se družimo dvije večeri, pobrinuli smo se za dobru muziku i vjerujemo da će svi uživati u kvalitetnim domaćim pivima i dobroj zabavi.

Prve večeri, u petak 16. avgusta nastupiće Selektor Deda i bend Rudolf iz Kolašina, a u subotu 17. avgusta FM Mirda i bend Four blues drivers. Pozivamo sve ljubitelje piva i dobre muzike da posjete festival, garantujemo dobar provod.

Organizator festivala je NVU Citra iz Kotora. Generalni sponzor festivala je TO Kotor, zlatni sponzor je Lustica Bay, a ostali sponzori su ministarstvo održivog razvoja i turizma, štamparija Vapor iz Podgorice i JKP doo Kotor. Prijatelj festivala je Kulturni centar Nikola Đurković.

Najčitanije