11 C
Kotor

Slušaj online radio

Bijela – održano prvo revijalno takmičenja u “Stand Up Paddling”-u

Stand Up Paddling
TO Herceg Novi i SUP klub “Kayak”, u saradnji sa predstavnicima mjesne zajednice Bijela, održali su prvo revijalno takmičenje u Stand Up Paddling-u
Takmičenje koje je održano prvi puta u Boki Kotorskoj, na kojem se odazvalo čak 40 takmičara, održano je na plaži pored bazena, nedaleko od bivšeg brodogradilišta u Bijeloj.
Svi takmičari su podjelejni u dvije starosne kategorije, te je na taj način upriličen hepepning za sve zainteresovane starije od 9 godina. Takmičenje, u obje kategorije se sastojalo od dvije polufinalne trke nakon koje su slijedila finala. Svim finalistima su uručene zahvalnice, dok su oni najbolji bili okićeni medaljama.
Stand Up Paddling
Takmičenju je prethodila jednočasovna obuka, te prema riječima osoblja iz SUP kluba “Kayak”, svi zainteresovani su pokazali zavidan talenat i veliko interesovanje za ovaj sve popularniji sport.
Stand Up Paddling
Plan je da se slična takmičenja i obuke održavaju uzduž naše rivijere, te ovim putem pozivamo sve zainteresovane da prate najave dešavanje na našim društvenim mrežama i web portalu, poručili su organizatori.

Najčitanije