13.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – na vrijeme planirajte dolazak, ograničeni broj parking mjesta

Kotor 2023. – foto Boka News

Doček Nove godine na otvorenom na Trgu od oružja u Kotoru počinje muzičkim programom u 21 sat. S obzirom da se očekuje veliki priliv građana, te da su očekivane gužve u saobraćaju, apelujemo na javnost da shodno tome na vrijeme planiraju dolazak u Kotor, te da imaju na umu ograničen broj parking mjesta (“Benovo”, “Puč”, “Riva”, parking kod Autoboke kao i ostali manji parkinzi)  na teritoriji opštine.

Za vrijeme dočeka, na području Starog grada biće prisutno više policijskih službenika te drugih službenika obezbjeđenja, koji će brinuti o bezbjednosti, kao i jedinice Hitne pomoći  i Službe zaštite i spašavanja. U nadi da će sve proći u najboljem redu, apelujemo i na građane da budu umjereni u konzumaciji alkoholnih pića, te da budu odgovorni i savjesni ukoliko dolaze sopstvenim vozilima.

Kotorane i njihove goste obradovaće legenda jugoslovenske zabavne muzike Zdravko Čolić, a za doček će sa pratećim bendom 31. decembra nastupiti na glavnom trgu u Starom gradu. Kao predgrupa, nastupiće i tivatski sastav “Toć”.

Vidimo se na Trgu od oružja od 21 sat poručuju iz TO Kotor!

Najčitanije