14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – “Od Božića до Божића“

Od Božića do Božića

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo program “Od Božića до Божића“ uz Dječiju Novu godinu u malo drugačijem ruhu, uslovljenim epidemiološkim mjerama koje su na snazi, saopštili su iz TO Kotor.

Ove godine tradicionalna podjela paketića koja se odvijala u okviru Dječije Nove godine biće organizovana kroz obilazak vrtića i osnovnih škola na području opštine Kotor, kao i Resurnog centra “Dr Peruta Ivanović” i Ambulante sa djecu i omladinu SPB u Dobroti, gdje će paketiće djeci djeliti Djeda Mraz i njegovi vilenjaci.

Posjetu Dječijem odjeljenju i porodilištu Opšte bolnice Kotor u okviru tradicionalne “Bajke za Nazdravlje” rezervisali smo za 30.decembar.

Pored podjele paketića, program manifestacije uključuje i tradicionalno dijeljenje priganica na Badnji dan (24.12. i 06.01) praćeno muzičkim programom, kao i koncerte učenika ŠOSMO Vida Matjan i Gradske muzike Kotor.

Od Božića do Božića

Ovogodišnja božićna priča završava humanitarnom tombolom u Gradskoj kafani “Dojmi”.

Nismo zaboravili ni naše najstarije sugrađane iz Doma starih “Grabovac” koje ćemo takođe obradovati novogodišnjim poklonima.

Organizatori programa su Turistička organizacija opštine Kotor i NVU Karampana, uz pokroviteljstvo Opštine Kotor i uz podršku brojnih sponzora i prijatelja.

Najčitanije