24 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – prijem za najbolje učenike i studente

Prijem – foto Parteli

Povodom 21. novembra Dana Opštine Kotor, predsjednik Vladimir Jokić, sa predsjednicom Skupštine Opštine Dragicom Perović priredio je tradicionalni prijem za najbolje učenike i studente.

Predsjednik Jokić čestitao je đacima i studentima, kao i njihovim profesorima i institucijama iz kojih dolaze, na postignutim uspjesima u prethodnoj godini, i naglasio da će lokalna uprava pružati maksimalnu podršku mladima. Predsjednica Skupštine je, čestitajući na dosadašnjim uspjesima, poručila prisutnima da oni, za lokalnu upravu, predstavljaju budućnost grada, i poželjela im ostvarivanje još boljih rezultatau onome što bude njihovo opredjeljenje za budućnost, nakon čega su predsjednik Jokić i  predsjednica Perović, u zanimljivom razgovoru sa đacima i studentima, saslušali njihovo viđenje stanja u gradu, kao i ideje kako da se isto poboljša.

Prijem – foto Parteli

Prijemu su prisustvovali: Matej Mršulja i Mila Franović (OŠ “Njegoš”), Nikolina Nikolić iNikola Kovač (OŠ “Savo Ilić”), Andrea Ćeranić i Lana Đuričić (OŠ “Ivo Visin”),  Neđeljko  Tujković i Vuk  Kašćelan (OŠ “Nikola Đurković”), Milica Subotić i Lena Kovačić (OŠ “Veljko Drobnjaković”), Ivana Šćekić i Milena Jurišević (Resursni centar za sluh i govor “Dr Peruta Ivanović”), Veljko Dudić i Vasilije Čolan (Gimnazija Kotor), Ivana Baćović i Dejan Kašćelan (Pomorska škola), Jovana Mršulja i Isidora Nikolić (Muzička škola “Vida Matjan”), Milica Vlahović i Pavić Bracanović (Fakultet za pomorstvo), Anđela Brandmajer i Anđela Smolović (Fakultet za turizam i hotelijerstvo).

Takođe, prijemu su prisustvovale i sportistkinje Amela Feković, koja je u ovoj godini osvojila treće mjesto naSvjetskom prvenstvu u bench pressu i powerliftingu, koje je održano u mađarskom Egeru, i Mare Jablan, koja je u ovoj godini oborila više državnih rekorda u različitim atletskim disciplinama.

Najčitanije