9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – u pripremi novi Gastro vodič

Gastro vodič

Turistička organizacija opštine Kotor već neko vrijeme radi na ažuriranju i pripremi Gastro vodiča za iduću sezonu, koji će sadržati informacije o nastanku i razvoju bokeške kužine, načinu pripreme tradicionalnih jela ali i spisak svih restorana u Kotoru, u kojima mogu i degustirati navedena jela.

Pored gastro vodiča, u planu je i kreiranje gastro mape kako bi na što zanimljiviji i jasniji način budućim gostima predstavili vašu ponudu i ujedno olakšali pronalaženje željenog ugostiteljskog objekta.

Budući da su pripreme u toku, ovim putem želimo informisati sve ugostitelje zainteresovane za reklamiranje, da je u tom slučaju potrebno dostaviti sljedeće:

– Za ugostitelje koji se prvi put reklamiraju i za one koji već imaju reklamu u gastro katalogu ali žele napraviti izmjene koje se tiču njihovog ugostiteljskog objekta ili odabranog jelo, potrebno je ispuniti upitnik klikom na link Gastro upitnik 1, koji možete preuzeti sa sajta TO Kotor.

– Ukoliko ste zainteresovani za reklamu “Čuvari gastro kulture” potrebno je ispuniti upitnik klikom na link Gastro upitnik 2, te potpisati i pečatirati “Sporazum o saradnji” koji se nalazi u prilogu maila. Potpisan i pečatiran sporazum možete dostaviti lično, svakim radnim danom od 07:00h  do 15:00h u kancelariji Stručne službe TO Kotor u Starom gradu ( Stari grad 315), ili ga skeniranog poslati putem mail-a na e-mail adresu: aleksandra.tatar@tokotor.me.

Gastro vodič Kotor

Za nova odabrana jela kojima ćete se prezentovati u gastro vodiču 2023 , obezbijedićemo fotografisanje vaših specijaliteta, o čemu ćemo se naknadno dogovoriti.

* Ispunjavanjem Gastro upitnika 2 i Sporazuma o saradnji dobijate status Čuvara gastro kulture kao i prepoznatljivu markicu koja će biti istaknuta u gastro vodiču, gastro mapi i u vašem objektu. Potpisivanjem memoranduma o saradnji sa TO Kotor, u obavezi ste da jelo koje ste odabrali  imate u ponudi tokom trajanja sporazuma. Ako jelo koje birate nije na spisku navedenih, pod stavkom “ostalo” – dodajete specijalitet koji reklamirate uz priloženi recept istog.

Ugostitelje koji već imaju reklamu i žele da je zadrže nepromijenjenu, ljubazno molimo da nam to potvrde mailom. U tom slučaju ćemo vas kontaktirati oko potpisivanja novog Sporazuma o saradnji.

Rok za predaju obrazaca i sporazuma koji se odnosi na dobijanje statusa Čuvara Gastro kulture je do 31.12.2022.godine. Shodno tome vas molimo da nam u pomenutom roku dostavite potrebne podatke kako bismo počeli sa obradom istih.

Kontakt osoba za sve dodatne informacije:

Aleksandra Tatar
tel: +382 67 087 480, +382 69 087 480
e-mail: aleksandra.tatar@tokotor.me

Najčitanije