24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Kristijan Sindik krenuo u završnu dionicu maratona – Split – Tivat

Splitski maratonac Kristijan Sindik i njegov tim od četiri trkača, nastavili su danas sedmu, ujedno i posljednju etapu akcije “Zlatna vrpca – 7 maratona u 7 dana”, Split – Tivat

“Stigli smo pred sami cilj. Ostaju nam još 42 kilometra i 195 metara do završetka ove sedmodnevne pustolovine.

Startovalo su u Čilipima pa slijedi Gruda, a zatim ulazak u Crnu Goru, gdje ćemo posjetiti sljedeća mjesta – Herceg Novi, Meljine, Zelenika, Kumbor pa Bijela. Pretposljednja tačka nam je trajektna linija Kamenari – Lepetane. Cilj nam je Tivat!” – poručio je Sindik.

Očekivani dolazak na cilj na gradsku rivu Pine u Tivtu je između 15 i 16 sati, gdje će Kristijan Sindik biti dostupan za medijske izjave.

“Zlatna vrpca – 7 maratona u 7 dana” je humanitarno-sportska akcija koja se trči na dionici između Splita i Tivta. Čitava ruta iznosi 295 kilometara te se sastoji od sedam dionica u kojoj svaka pojedina ruta iznosi 42 km.

Zainteresovani donatori mogu kupovati kilometre, a minimalna cijena jednog od njih je 100 kuna ili 15 eura. Sredstva se direktno uplaćuju na račun Odjela dječje onkologije KBC-a Split putem IBAN-a HR1424070003106794371, otvorenog u OTP banci d.d. Split.

Najčitanije