9.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Krivokapiću “Ulov mjeseca” za tunu tešku 62 kg

UlovMjesecaNovembar2022_resize

Prvo mjesto u nagradnoj igri “Ulov mjeseca” koju organizuje kompanije “Una Montenegro” i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Marko Krivokapić sa ulovljenom tunom od 62 kg.

Tuna je ulovljena podvodnom puškom SeaBeast 105 paranak sistem, na dubini od 14 metara. Poslije pogotka, tuna je nakon 20 minuta borbe izvađena u čamac.

UlovMjesecaNovembar2022_resize

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Nikša Miljanić sa gofom od 23 kg.Nikša je gofa ulovio “na čeku”, na 35 metara dubine u jednoj olupini u blizini Budve.

UlovMjesecaNovembar2022

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvojio je Dalibor Lečić sa brancinom od 6,9kg. Brancin je ulovljen na rijeci Bojani, tehnikom spinning. Dalibor je za ovaj ulov koristio mašinicu Okuma Expiror 3000, štap Xzoga Black Mamba Venom 1030, upredenicu Sakura 12lb i varalicu silikonca ručne izrade.

Treće mjesto – Ulov mjeseca

Zbog sjajnog ulova, žiri je odlučio da još jedno Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru dodijeli Bobanu Radoševiću za kernju od 16,2kg.Boban je kernju ulovlio podvodnom puškom u blizi Čanja, na dubini od 32 metra.

Najčitanije