14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Letom iz Izraela u Podgoricu doputovali državljani Crne Gore i putnici iz regiona

Dolazak putnika iz Izraela – foto Mediabiro

Putnici iz Izraela, evakuisani avionom kompanije Air Montenegro, sletjeli su na Aerodrom Golubovci letom koji je iz Tel Aviva organizovala Vlada Crne Gore. Pored 50 crnogorskih građana, doputovali su i građani Albanije, Hrvatske, Srbije, Slovenije, SADa, Kosova, Makedonije i Švedske.

“Pošla sam u Izrael da radim, sigurno bih tamo i ostala da se nije desio ovaj nemili događaj. Situacija je užasna, tri noći nismo spavali”, kazala je agenciji Media Biro Sabina Redžić, jedna od crnogorskih državljana koja je doputovala avionom iz Izraela.

Let-iz-Tel-Aviva-putnici – foto MVP – X

Biljana Spasić iz Makedonije iskoristila je let kompanije Air Montenegro, kako bi se što prije vratila u svoju domovinu.

“Zahvalila bih Vladi Crne Gore, što nam je omogućili siguran povratak kući”, poručila je ona.

Dolazak putnika iz Izraela – foto Mediabiro

Avion “embrajer 195”, koji je nakon pribavljenih dozvola sinoć za Tel Aviv poletio iz Podgorice u 23.05 sati, sa 116 izraelskih turista koji su boravili u našoj zemlji, na aerodrom “Ben Gurion” sletio je u 1.43, odnosno 2.43 sati ujutro po lokalnom vremenu. Svi putnici koji su poletjeli iz Izraela za Crnu Goru, sletjeli su sigurno na podgorički aerodrome, gdje sui h sačekali čalnovi porodice i prijatelji.

Najčitanije