12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Lisičić (SDP):  Nezadovoljstvo Tivćana opravdano, nemoć lokalne vlasti i predsjednika da realizuju obećanja

Kružni toka na MR2 saobraćajnici – Plavi horizonti – Luštica Bay

“Saobraćajnica MR2 je postala česta tema građana Tivta koji su opravdano nezadovoljni. Od samog početka gradnje sve se kreće pogrešnim tokom iako su nas opštinski organi uvjeravali da će sve biti završeno u roku” – kaže se u saopštenju Ćazima Lisičića , člana Glavnog odbora SDP.

Slaba provjera izvođača, nepraćenje dinamičkog plana uz nestručnost svih od opštinskih organa do izvođača na kraju građani snose posledice.

Dosadašnje brojne greške lokalne vlasti dokaz su da ona nije sposobna da vodi Opštinu ka prosperitetu, te se još jednom pokazalo kao ispravan potez uskraćivanja manjinske podrške od strane SDP Tivat.

Umjesto da Tivat postane generator ukupnog ekonomskog napretka Crne Gore, kroz unapređenje infrastrukture te samim tim i turističke ponude, građani Tivta dobijaju saopštenje predsjednika da u sred ljetnje sezone Opština raskida ugovor sa izvođačem, te da će turisti koji odluče da idu na Plave horizonte i u luksuzni kompleks Luštica bay prvo morati proći kroz makadam i maglu prašine.

Ćazim Lisičić – SDP

Nemoć lokalne vlasti i predsjednika da realizuju obećanja u najvećoj mjeri je posledica nesposobnog predsjednika.

SDP Tivat vjeruje da su se stekli  uslovi da novoformirani odbor povjerenika slijedi primjer predsjednika Opštine Tivat te da “raskidom ugovora” sa predsjednikom oslobodi građane Tivta nepotrebnih troškova i čekanja na realizaciju obećanog.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije