15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay Festive Run u subotu 9. decembra

Festive run

Festive Run će zagrijati prazničnu atmosferu na obali, uz učešće oko 350 trkačaDrugo izdanje novogodišnje trke, Luštica Bay Festive Run koja slavi duh novogodišnjih praznika, zakazano za subotu, 9. decembra od 16 do 19 časova, okupiće na promenadi Marina naselja iskusne trkače, rekreativce, sportske entuzijaste, i sve one koji u praznicima uživaju na aktivan način.

Sportska atmosfera i novogodišnja trka nalik na porodične maratone koji su dio novogodišnjeg identiteta mnogih svjetskih gradova, u Luštici Bay okupiće amatere i profesionalce svih generacija za koje su organizatori iz Multisport Akademije Mayer, hotela The Chedi i Luštice Bay pripremili unikatne startne pakete i medalje.

Festive Run 2023

„Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo ovogodišnji ‘Festive Run’, jedinstvenu prazničnu trku koja okuplja sportsku zajednicu i slavi duh novogodišnjih praznika. Ova trka, koja je prilagođena svim uzrastima, posebno je osmišljena da pruži zabavno i aktivno iskustvo za djecu od dvije do 12 godina, kao i za odrasle. Djeca će uživati u trčanju na kraćim distancama, dok odrasli preuzimaju izazov od pet kilometara. Zahvaljujući našoj saradnji sa Lušticom Bay i hotelom The Chedi, obezbijeđen je predivan ambijent i podrška za ovaj događaj. Cilj ‘Festive Run’ trke je da podstakne zdrav način života, promoviše zajedništvo i radost djeljenja prazničnog duha. Pozivamo sve da se pridruže i učestvuju u stvaranju nezaboravnih uspomena na kraju još jedne sportske sezone”, istakao  je Igor Majer, osnivač Multisport akademije Mayer.

Trka za djecu je ograničena na prvih 200 prijava. Nakon registracije u 15 časova, mališani će se nadmetati već od 16 časova za kada je zakazan start trke na 200 metara, 20 minuta kasnije trčaće 400 metara dok će u 16:40 početi trka na 800 metara. Za ukupno 150 odraslih će start trke na pet kilometara početi u 17:30h, a najbolji će priznanja dobiti na svečanoj dodjeli u 18:45 časova.

Festive run

Luštica Bay i ove godine pruža novo iskustvo novogodišnjih praznika – sve do polovine januara ovaj grad kreirao je intenzivan kalendar događaja na cijelog destinaciji. Uz Festive dome u Marina naselju, nalik bogato ukrašenom iglou, sa neodoljivom gastro-ponudom, do dječije vrteške na Centrale Piazzi,  posjetioci će uživati i u manifestaciji Winter Wanderland hotela The Chedi koji će se svakog vikenda pretvarati u čarobno zimsko carstvo, ukrašeno sa impozantnih 100 prirodnih sadnica jelki. Bajkovitu atmosferu koja dočarava duh praznika svake subote dopuniće već omiljeni Zimski bazar sa ponudom domaće radinosti.

Festive Run ovog vikenda dodatno će zagrijati zimsku atmosferu na obali, uz sportski adrenalin i dobar provod za učesnike i njihove navijače  kao i sve posjetioce

Najčitanije