11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay sajam zapošljavanja u pet gradova

v

Na susretima sa kandidatima u Podgorici, Kotoru, Bijelom Polju, Nikšiću te Dubrovniku, biće predstavljeno više od 50 pozicija u Lustici Bay, za oko 100 novih radnika


Jednodnevni Luštica Bay Sajmovi zapošljavanja 2023 tokom kojih će biti predstavljene nove radne pozicije i mogućnosti zaposlenja u kompaniji Luštica Development biće održani tokom marta u četiri crnogorska grada i u Dubrovniku u Hrvatskoj. Sajmovi su namijenjeni kandidatima koji žele da se informišu o različitim mogućnostima poslovnog angažmana i na licu mjesta razgovaraju sa poslodavcem i predaju radnu biografiju.

Susreti sa kandidatima biće održani prema sljedećem rasporedu:

– Podgorica: srijeda, 15. mart, od 10 do 15h u Univerzitetskom centru za sport i kulturu

– Kotor: četvrtak, 16. marta od 10 do 15h u Kotoru na Fakultetu za ugostiteljstvo i turizam

– Dubrovnik: petak, 17. marta od 10 do 13 časova na Ročester institutu za tehnologiju

– Bijelo Polje: utorak, 21. marta, od 10 do 16h u Hotelu Franca

– Nikšić: četvrtak, 23. marta, od 10 do 16h u Hotelu Onogošt

Tokom ovog svojevrsnog karavana zapošljavanja, svi zainteresovani kandidati imaće priliku da saznaju više o dugoročnim planovima razvoja Luštice Bay, te za predstojeću sezonu, apliciraju na licu mjesta za više od 50 sezonskih i godišnjih poslova koje kompanija nudi. Radi se o poslovima u sektorima organizacije događaja, odnosa sa klijentima, kvalitet i kontrola, te sporta i rekreacije, hrane i pića, domaćinstva i transporta. Poželjno je prethodno iskustvo u radu na sličnim pozicijama, a prednost u regrutaciji kandidata imaće dobre komunikacione i organizacione vještine. Svi kandidati bi trebalo da donesu svoju štampanu poslovnu biografiju, odnosno CV.

Broj zaposlenih, koji se znatno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da je kompanija Luštica Develompment visoko pozicionirana na listi, ne samo najvećih, već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori. Kompanija funkcioniše po svjetskim standardima poslovne prakse, nudi mogućnost dugoročnog radnog angažmana, konkurentne zarade i rad u dinamičnom okruženju. Zaposleni imaju priliku da u svojoj zemlji grade internacionalnu karijeru.

Ukoliko neko propusti zakazane Sajmove zapošljavanja po crnogorskim gradovima, mogu aplicirati i slanjem CV-a putem e-mail adrese career@lusticadevelopment.com ili dobiti više informacija pozivom na telefonske brojeve + 382 67 027 064 ili + 382 67 050 541.

Luštica Development na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica Bay, vrijedan 1,1 milijardu eura koji obuhvata izgradnju sedam hotela, dvije marine, prv golf terena u Crnoj Gori, stanove, vile i porodične kuće, te sve neophodne sadržaje za život grada. Hotel The Chedi Luštica Bay posluje od 2018. godine, kao prvi luksuzni hotelski objekat sa pet zvjezdica na poluostrvu Luštica i jedan od najvećih u Boki Kotorskoj.

Najčitanije