16 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay u znaku Valentinova – Dana zaljubljenih

Valentines day – Luštica Bay

Luštica Bay povodom praznika ljubavi 14. februara, nudi posebne aranžmane boravka za sve goste koji slave ljubav. Produženi vikend, zimsko jutro sa pogledom na more, spa ugođaj, romantična večera i odabrani poklon za najdražu osobu.

Romantičan odmor u sjajnoj kulisi na obali Luštica Bay je odlična preporuka – ekskluzivni paket za parove od 9. do 16. februara, za 2 ili više noći, uz povoljne cijene od 140 € u Centrale naselju ili 180€ po noći u Marina Village-u sa pogledom na more.

The Chedi Luštica Bay tim kreiraće Večeru za pet čula – Dark Age Valentinova edicija – raskošno gastro iskustvo od 5 sljedova koji je pomno pripremljen da hedonizam nepca, dok ambijent postavlja pozornicu za nezaboravno romantično putovanje. Svako jelo je svojevrsno remek-djelo, a usluga i kulisa The Chedi hotela nešto što je svojevrtan potpis destinacije.

Kupola na promenadi Luštica Bay, od 12. do 18. februara biće redizajnirana za pravu ljubavnu kulisu, sa šefom kuhinje samo za dvoje i jedinstveno gastro iskustvo od 6 sljedova i uparenim vinima. Tokom cijele sedmice kreirane su posebne poslastice i pića u paleti romantičnih boja.

Tenero butik na destinaciji Luštica Bay povodom Dana zaljubljenih je kreirao popuste od 15% na cijelu liniju MC2 Saint Barth 13. i 14. februara, a Home Glow 10% popusta na predmete za kućnu dekoraciju za sve kupce. Od 12. do 18. februara

Sophie’s Beauty Line daruje 50% popusta na sve tretmane. U restoranu Luča u naselju Centrale, na destinaciji Luštica Bay, muzički domaćin večeri će biti Žuti Šerhatlić. Doživite divnu večeru sa jedinstvenim menijem za 55,00 EUR po osobi.

Luštica Bay je destinacija za sve generacije u porodici, ali zasigurno će u sedmici pred nama kreirati iskustvom s fokusom koje slavi ljubav.

Najčitanije